Poëzieweek in Het Woordenrijk

Poëzieweek 2023 | Illustratie Poetry International
Poëzieweek 2023 | Illustratie Poetry International
DEN HAAG - Deze week te gast in Het Woordenrijk dichters Alexander Franken en Edith de Gilde. Het poëzieprogramma is zondags tussen 13-14 uur te horen op Den Haag FM.
We zitten midden in de Poëzieweek en dat betekent veel aandacht in de media en op kleine en grote podia voor gedichten. Laten we dat nu elke week al doen in Het Woordenrijk. Met vaste krachten, Haagse dichters Edith de Gilde en Alexander Franken nemen we de poëzie van nu en vroeger door. Met voorgedragen gedichten van henzelf maar ook van Bianca Boer, Iduna Paalman en van de dichters Hester Knibbe en Miriam Van hee – van wie je in de boekhandel deze week een geschenkbundel kunt krijgen. Tussendoor muziek en de literaire agenda voor de Haagse regio.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over poëzie en literatuur, elke zondag van 13 tot 14 uur. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen en wordt tegenwoordig gepresenteerd door Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!