Bloedspoor verraadt gewapende overvaller avondwinkel Laak: vrouw (37) aangehouden

© Politie Den Haag
DEN HAAG - Een overvaller van een avondwinkel aan de Van Zeggelenlaan is zaterdagavond aangehouden dankzij een bloedspoor dat richting een huis liep. Een 37-jarige vrouw werd thuis aan de Goeverneurlaan aangehouden.
Rond 18.30 uur kreeg de politie een melding van een overval in de winkel in Laak. Volgens de politie zou een medewerker zijn bedreigd met een scherp voorwerp. De overvaller wilde geld.
Daarna ontstond er een worsteling tussen de twee personen. De medewerker en verdachte raakten daarbij licht gewond. Agenten die de overval onderzochten zagen een bloedspoor lopen van de winkel naar een woning. Daar werd de overvaller gevonden en aangehouden. De vrouw zit nog vast en wordt verhoord.

Ook nog een straatroof

De recherche onderzoekt of de verdachte ook betrokken is geweest bij een straatroof zaterdagmiddag op de Van Zeggelenlaan. De politie is op zoek naar getuigen en een mogelijk slachtoffer van de beroving.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!