'Madurodam krijgt nieuwe attractie over beroemde Nederlandse schilders'

Madurodam
Madurodam © thehague.com
DEN HAAG - Madurodam werkt aan een nieuwe interactieve attractie over de beroemdste Nederlandse schilders zoals Rembrandt van Rijn, Frans Hals, Johannes Vermeer en Jan Steen. Dat meldt de attractieparkenwebsite Looopings.
'Dit past bij de koers die Madurodam de afgelopen jaren heeft ingezet, om van miniatuurstad te transformeren naar een park waar veel te beleven is over Nederland', zegt een woordvoerder van het park tegen Looopings.
De nieuwe attractie moet deze zomer opengaan. 'Madurodam creëert attracties over typisch Nederlandse onderwerpen', vertelt de voorlichter aan Looopings. Bezoekers kunnen zich verheugen op 'een ervaring voor het hele gezin', schrijft de site.

'Instagrammable combinatie'

De attractie zou komen op de plek van de overdekte voetbalbeleving Zo Groot is Oranje. 'Het gaat om een instagrammable combinatie van spelen, ervaren, interactie en educatie. Alles op de gebruikelijke verassende, laagdrempelige en interactieve manier die past bij Madurodam.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!