Van zanger naar ontwerper: realityster Jeffrey Lake lanceert kledinglijn

© Den Haag FM
DEN HAAG - De Haagse realityster Jeffrey Lake lanceert de komende maanden een eigen kledinglijn. Dit maakte de zanger bekend in het programma Vrijmibo op Den Haag FM.
'Ik hou van fashion en probeer mezelf altijd mooi aan te kleden. In de coronatijd heb ik, ondanks dat ik muzikaal stilstond, mij gefocust. Ik kreeg de laatste jaren veel aanvragen om promotie te maken en toen dacht ik: wat ga ik nu gewoon zelf doen?', vertelt hij.
Jeffrey is al jarenlang actief als zanger. Hij werkt nu samen met producer Justin Pieplenbosch verder aan zijn zangcarrière. Pieplenbosch is het brein achter de eerste successen van volkszanger Tino Martin en schreef enkele jaren geleden samen met Jeffrey een plan van aanpak over de muzikale carrière die hoofdzakelijk uit Latin muziek bestaat.

Liedje op het eerste gezicht

Ook was Jeffrey in vele televisieprogramma's te zien, waaronder Idols, Popstars, Beat It en Liedje op het eerste gezicht. Hij kreeg daarna veel opmerkingen over zijn kleding.
'De men suit die ik droeg in het televisieprogramma Liedje op het eerste gezicht, heb ik heel veel complimenten over gehad. Ik begin dan ook met een mannenlijn. Er komt naast de men suit een overhemd en polo. Later volgt ook een kledinglijn voor dames. Hij wil niet teveel loslaten over de lanceringsdatum, maar belooft binnen enkele weken 'live' te gaan met de modelijn.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!