Ga op verrassingsdate in het Museumkwartier: 'Gaan deuren open die anders gesloten blijven'

© Anne Reitsma
DEN HAAG - Wil jij op Valentijnsdag iets leuks doen met je liefje? Dan kan je je inschrijven voor een verrassingsdate in het Museumkwartier. Je gaat 's avonds samen op pad, maar waar je uitkomt en wat je gaat doen is nog een verrassing. 'Er gaan deuren open die anders gesloten blijven', vertelt Sanne Bakker namens het Museumkwartier.
De organisatie heeft meerdere uitjes voor de stelletjes bedacht in het Museumkwartier in het centrum, waar musea en theaters zitten. 'Je bezoekt vier locaties die avond en je krijgt ook een vegetarisch vier gangen menu van Haagse Hapjes', zegt Sanne in Bob Staat Op. Alles wordt voor je geregeld.
'Liefde is avontuur. Valentijnsdag zien wij als een uitgelezen kans om op 'blind date' te gaan met de onontdekte parels in het Museumkwartier', aldus Marcel Westerdiep, voorzitter Stichting Museumkwartier Den Haag.
© Museumnacht

Twintig stelletjes

Wie er bij wil zijn moet geluk hebben, want er is slechts plek voor twintig duo's. De kaarten kosten 99 euro voor twee personen, daar zit dan alles bij in, de activiteiten en het eten. De tickets zijn te koop via deze site.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!