Stille tocht en condoleanceboek in Loosduinen voor doodgestoken cafetaria-eigenaar

DEN HAAG - Naar aanleiding van de dodelijke steekpartij in Houtwijk van afgelopen vrijdag zal er aankomende vrijdag een stille tocht worden georganiseerd. Het stadsdeel Loosduinen meldt dat bewoners de tocht organiseren. Bij de steekpartij kwam snackbareigenaar Wei om het leven.
Er zal een route door de buurt worden gelopen, de exacte route is op dit moment nog niet bekend. Het startpunt is om 18.30 uur bij wijkcentrum Bokkefort. 'Als je iets mee wilt nemen, neem dan een witte bloem of witte lampion mee.'
In het wijkcentrum is sinds dinsdag een condoleanceboek te vinden. Tot en met donderdag is het wijkcentrum extra lang (van 16.00 tot 21.30 uur) geopend om een condoleance achter te laten.
Eerder vandaag maakte het Openbaar Ministerie bekend dat de drie minderjarige verdachten twee weken langer blijven vastzitten. De drie worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale steekpartij in Houtwijk.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!