Dansstudio uit Laak te gast in nieuw seizoen Drijfveer over 'stadsverbinders'

© Lindsey van Varsseveld
DEN HAAG - Het programma Drijfveer is vanaf deze vrijdag terug op Den Haag FM met nieuwe gasten. Presentator Amy Helsloot nodigt elke week een Haagse stadsverbinder uit en gaat in gesprek over zijn of haar persoonlijke drijfveren. Stadsverbinders zetten zich in voor thema’s die in de stad leven. Denk aan diversiteit, inclusie en mentale gezondheid.
Deze vrijdag zijn stadsverbinders Lindsey en Earta van Varsseveld te gast. Zij zijn zussen en mede-oprichtsters van dansschool Beweigi en de Beweigi Foundation. Deze creatieve dansfamilie is gevestigd in de Haagse Sportcentrale in Laak en werkt met danslessen en workshops aan talentontwikkeling van jongeren. Beweigi staat voor kansengelijkheid en is een ontmoetingsplek waar jongeren van verschillende culturele achtergronden samenkomen.
Presentator Amy Helsloot
Presentator Amy Helsloot
'Het programma Drijfveer inspireert de luisteraar om na te denken over zijn of haar eigen drijfveren en om positieve impact te maken in de stad', zegt Amy Helsloot.
Benieuwd naar wat deze stadsverbinders persoonlijk drijft? Laat je inspireren, iedere vrijdagmiddag, van 16.00 tot 17.00 uur op Den Haag FM, live vanuit de Centrale Bibliotheek aan het Spui.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!