Spuigasten: Robert Barker (PvdD) en wethouder Anne Mulder (VVD)

Robert Barker (PvdD) en wethouder Anne Mulder (VVD)
Robert Barker (PvdD) en wethouder Anne Mulder (VVD) © Gemeente Den Haag
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zaterdag twee gasten: Robert Barker van PvdD en wethouder Anne Mulder van mobiliteit, buitenruimte en Scheveningen.
Met Robert Barker (PvdD) gaan we in op het nieuws van de afgelopen week. Er was een hoop te doen rondom de Extinction Rebellion demonstratie op de A12. Werd het demonstratierecht geschonden of was het ingrijpen terecht? De Samenscholing heeft een nieuwe locatie aangewezen gekregen in Duindorp, maar wijst deze af. En er komt een speciaal onderzoekscentrum om Russische leiders te berechten voor de inval van Oekraïne naar Den Haag.

Scheveningen

Met wethouder Anne Mulder (VVD) gaan we in gesprek over Scheveningen. Met de winterse dagen zou je de zomerse drukte bijna vergeten, maar in de gemeenteraad doen ze dat niet. Ook deze zomer waren de parkeergarages weer vol, stonden er lange files op weg naar het strand en kwamen met regelmaat meldingen van overlast binnen. Om deze problemen te verbeteren is een aantal jaar geleden het Actieplan Scheveningen in het leven geroepen. We blikken terug op de werking van het plan afgelopen zomer en kijken vooruit naar de komende.
Daarnaast is Scheveningen vol in ontwikkeling met onder andere de vernieuwing van de Noordboulevard. En ook 'duurzaam en gezond' zijn belangrijke punten op de agenda. Genoeg te bespreken dus.
Marcel Verreck is er zoals altijd bij om Spuigasten af te sluiten met zijn wekelijkse column. 
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!