ADHD: Fitjourney met personal trainer Vincent, 10 jaar Veggie4u en Haags Avontuâh X Sealife

Team ADHD | Eigen foto
Team ADHD | Eigen foto
DEN HAAG - Zaterdag is het tijd voor de allereerste fit update van Barry van de Laar. Vincent van der Lans van Virofit staat als een ware motivator naast hem om zijn reis hierin te begeleiden. In de show komt hij vertellen hoe de eerste maand is verlopen en welke vooruitgang er is geboekt. Natuurlijk zijn we extreem benieuwd of Barry zijn eerste doelen heeft behaald!
Naast een lekkere workout hoort daar gezond eten bij en de laatste jaren staat speciaalzaak Veggie4u voor je klaar met alle ins en outs over vegan producten. Ze bestaan nu 10 jaar en vieren feest. Welke producten zijn populair en wat helpt mee aan een gezonde lifestyle? Ze nodigen iedereen uit om dat te komen ontdekken in hun winkel tijdens deze feestelijke dag.
Doe je snorkel op je kop en spring met ons het diepe in! We gaan op Haags Avontuâh naar Sealife Scheveningen. Sealife Scheveningen is Het aquarium van Den Haag waar je heen gaat om meer te leren over het leven onder de waterspiegel. Een waar spektakel met de Rockpool, de onderwatertunnel en de voermomentjes met otters Max & Skittle. Kortom de beste plek om naartoe te gaan voor de voorjaarsvakantie of juist een romantische date tijdens Valentijnsdag. Let’s explore!
Afbeelding Sealife Facebook
Afbeelding Sealife Facebook
Verder is er genoeg gezelligheid in de studio waar Barry het laatste nieuws deelt, Désireé alvast de hete thee opzet en Samantha de gekste feitjes vertelt!
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
ADHD FM ook wel bekend als Achter Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-host Désirée Snijders en razende reporter Samantha van Reijsen hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!