Sef en Tim Akkerman in De Nieuwe Van Nierop

© Den Haag FM
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Sef en Tim Akkerman (foto).
Tim Akkerman schrijft wel eens in het Nederlands, maar meestal voor anderen. Tot dat hij gevraagd werd om een ode aan zijn Den Haag te maken. De aanleiding voor zijn nieuwste single ‘Zau Maui’ is het programma Troubadours van collega-muzikant Christon Kloosterboer. Hierin gaat Christon met muzikanten 'back to the roots' om in één dag een song te schrijven. Akkerman laat het Zeeheldenkwartier op de Pier rijmen, citeert ‘Radar Love’ en vermengt een gitaarstuk van ‘Venus’ door zijn Haagse ode. De song hoor je zondag in de uitzending en bij de collega’s van Omroep West is het tv-programma te zien van de Troubadours. Tevens ruim aandacht voor de nieuwe plaat van rapper Sef.
Meer nieuwe releases zijn er van DeWolff, Shania Twain, Tennis, Someone, Tangarine, The Tallest Man on Earth, Sunny War , Janne Schra en de debuutplaat van de Britse soul/hiphop-artiest Raye.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!