Muze Marike Verheul en boekentips in Het Woordenrijk

Muze Marike Verheul
Muze Marike Verheul © Gabrielle van der Werf
DEN HAAG - In Het Woordenrijk komen dichter/violist Marike Verheul en Boekencurator Corina Maduro langs. Het poëzieprogramma is zondags tussen 13-14 uur te horen op Den Haag FM.
Wat doet een muzikant, een dichter – kort gezegd: wat doet een kunstenaar? Wanneer en waar maak je kunst? Wat heb je er voor nodig? Wat is inspiratie en wat is een muze? Allemaal vragen die violist en dichter Marike Verheul kan beantwoorden, maar vooral stelt aan haar cursisten in haar nieuwe muze-project ‘Welke kunstenaar ben jij?’ Zondag is ze in de uitzending om hierover te vertellen. Tevens krijg je weer boekentips van onze Boekencurator Corina Maduro. Tussendoor hoor je muziek en de literaire agenda voor de komende week voor de Haagse regio.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over poëzie en literatuur, elke zondag van 13 tot 14 uur. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen en wordt tegenwoordig gepresenteerd door Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!