Anouk en BLØF staan deze zomer op Scheveningen tijdens Live on the Beach

© Paul Bergen
DEN HAAG - Anouk en BLØF geven deze zomer een concert tijdens Live on the Beach op Scheveningen. Dat maakte de organisatie maandagochtend bekend. Het is de tweede keer dat Anouk dit strandconcert geeft. 'Dit kan dan ook niet anders dan één groot feest worden', zegt de organisator.
'We zijn blij dat we deze twee giganten op één avond samen op het Live on the Beach podium hebben kunnen krijgen. Anouk is al eerder te gast geweest, maar niet eerder in combinatie met een andere artiest. En dan eindelijk BLØF aan de Scheveningse kust in plaats van aan de Zeeuwse', zegt organisator Arwin Touw.
Op 31 augustus staan Anouk en BLØF op het Scheveningse strand. In het voorprogramma staat Claude. Hij is sinds de release van Ladada (Mon Dernier Mot) één van de meest gewilde upcoming artiesten van Nederland. 'Met de immens populaire Claude als support erbij wordt dit een avond met alleen maar hits, dat is duidelijk.'

Kaartverkoop

Op eerdere edities van Live on the Beach stonden onder andere Marco Borsato, Golden Earring, Kensington, Doe Maar, Krezip, De Staat, Danny Vera en Keane.
De voorverkoop start vrijdag 10 februari om 10.00 uur op de site van Live on the Beach. De kaarten kosten 55 euro.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!