ADO Den Haag mist Thomas Verheydt twee wedstrijden na rode kaart

Thomas Verheydt
Thomas Verheydt © ADO Den Haag
DEN HAAG - ADO Den Haag kan de komende twee wedstrijden niet beschikken over Thomas Verheydt. De spits is voor twee duels geschorst naar aanleiding van de rode kaart die hij kreeg in de wedstrijd tegen NAC Breda. Door de schorsing zal Verheydt niet spelen in de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles en de competitiewedstrijd tegen Jong PSV.
Verheydt kreeg de rode kaart afgelopen vrijdag in de wedstrijd tegen NAC. Hij kwam te laat en raakte in plaats van de bal, het been van zijn tegenstander. Scheidsrechter Sander van der Eijk was resoluut en trok de rode kaart voor de Haagse topscorer, meldt mediapartner Omroep West. 'Ik wilde hem aantikken en volgens mij deed ik dat ook. De scheidrechter kwam vervolgens naar mij toe en riep dat het een smerige overtreding was. Je bent niet goed, het valt allemaal wel mee, reageerde ik toen', zei Verheydt na de wedstrijd.
ADO Den Haag mist de spit bij de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles die komende donderdag wordt gespeeld. Komende maandag staat de pot tegen Jong PSV op het programma, ook dan zal Verheydt niet meespelen. ADO Den Haag zegt niet in beroep te gaan tegen het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!