Restauranteigenaren Hoftrammm en NONA te gast in Haagse Knaken

DEN HAAG - In het radioprogramma Haagse Knaken zijn dinsdagavond twee restauranteigenaren te gast: Bobby van Galen van de rijdende Hoftrammm en Julia van Dam van NONA aan de Mauritskade.
Elke Hagenees heeft de Hoftrammm van Bobby van Galen wel eens zien rijden. Het restaurant op wielen, gebouwd in een oude HTM tram, is een echte blikvanger in de stad. Met bekende Haagse chef-kok Pierre Wind in de keuken, rijdt de Hoftramm nu al bijna negen jaar door de stad, in totaal meer dan 2.300 ritten.
Hoe kwam Bobby op dit innovatieve idee, en hoe heeft hij het kunnen realiseren? Het verhaal achter de Hoftramm is er een van een ondernemer met doorzettingsvermogen, die zo overtuigd was van zijn concept dat hij één voor één de gemeente, de HTM, zijn familie, en vrienden zo ver kreeg om hem te helpen zijn droom waar te maken.

Gepassioneerde doorzetters

Julia van Dam is nog een voorbeeld van een gepassioneerde doorzetter. Het had ongelofelijk veel voeten in aarde voor ze haar restaurant NONA op de Mauritskade 15 maanden geleden kon openen. Nu staat ze vier dagen per week in de keuken om traditioneel Siciliaanse gerechten te maken, die zij een liefdesbrief noemt aan haar Italiaanse familie en achtergrond.
Julia vertelt graag over hoe zij in het culinaire ondernemerschap is gerold en welke tegenslagen ze moest overwinnen om te komen waar ze nu is.
Haagse Knaken wordt op dinsdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur uitgezonden en is te volgen via 92.0 FM en de site en app van Den Haag FM.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!