Spuigasten: Joren Noorlander (D66), Kavish Partiman (CDA) en Lesley Arp (SP)

Van links naar rechts: Joren Noorlander (D66), Kavish Partiman (CDA) en Lesley Arp (SP)
Van links naar rechts: Joren Noorlander (D66), Kavish Partiman (CDA) en Lesley Arp (SP)
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM schuiven zaterdag drie raadsleden aan: Joren Noorlander, Kavish Partiman en Lesley Arp.
Joren Noorlander (D66) deelde deze week cijfers over de bevolkingsdichtheid van verschillende Europese steden en gooide de vraag op of Den Haag met gemiddeld 6500 inwoners per km2 een druk dorp of een rustige stad is. Wat vindt hij zelf en wat betekenen de cijfers over de mogelijkheden huizen bij te bouwen in Den Haag?
Ook praten we met Noorlander over wat er deze week speelt in de politiek en de stad. Over de reactie van Den Haag op de aardbevingsramp in Turkije en Syrië, de aangekondigde mega-demonstratie van boeren en klimaatactivisten en de komende staking van straatvegers.
Met Kavish Partiman (CDA) en Lesley Arp (SP) praten we over het grootste en diepgravende onderzoek naar wat er fout is gegaan bij de bouw van cultuurpaleis Amare, dat niet de begrootte 177 miljoen kostte maar 210 miljoen. De speciale commissie van raadsleden voor deze raadsenquête Amare gaat beginnen met de openbare verhoren van de hoofdrolspelers. In Spuigasten bespreken we op welke vraag er een antwoord moet komen. 
Marcel Verreck is er zoals altijd bij om Spuigasten af te sluiten met zijn wekelijkse column. 
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!