Valentijnsspecial ADHD: Stoute Pubquiz, cocktaildate bij Kafe Kafka en Haags Avontuâh X SkyView Pier

Team ADHD | Eigen foto
Team ADHD | Eigen foto
DEN HAAG - Deze zaterdag staat geheel in het teken van de liefde. Leuke dates, mooie bloemen of juist een spicy pubquiz. Den Haag blijft niet achter als het gaat om liefde in de stad achter de duinen. Ga je mee op date?
Een heerlijke cocktail of drankje om de date mee te starten is een must, maar hoe vind je die date? De dating dienst Breeze heeft hier iets op gevonden. Niet eindeloos swipen, chatten en ghosten, maar na een match direct face-to-face op date.
Kafe Kafka is 1 van de Breeze locaties waar je een drankje kan doen met je date. Niek is als bedrijfsleider een ware toeschouwer van deze spannende dates. Is het een succes en wat zijn juist de grappige momenten die hij meemaakt? Dat komt hij zaterdag met ons delen.
Is je date een combinatie van slim en naughty? Bewaar de date tot 17 februari, want dan is het tijd voor De Stoute Pubquiz in O'Casey's. Tijdens onze show van 12 november hadden we de primeur en werd de Valentijnseditie een feit. De meiden van Stoute Party's praten ons bij over de voorbereidingen en misschien nog een ADHD mini stoute quiz?

SkyView op De Pier

Met als klap op de vuurpijl sluiten we af met een exclusieve date vanuit de SkyView op De Pier met een prachtig uitzicht van ons iconische Scheveningen en de Noordzee. Samantha van Reijsen gaat op een nieuw Haags Avontuâh en krijgt een sneak peek voor openingstijden. Een ware aanrader voor alle lovers en anders je geliefde vrienden en familie!
© denhaag.com
Verder is er genoeg gezelligheid in de studio waar Barry het laatste nieuws deelt, Désireé alvast de hete thee opzet en Samantha de gekste feitjes vertelt!
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl.
ADHD FM ook wel bekend als Achter De Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-host Désirée Snijders en razende reporter Samantha van Reijsen hun gasten. Volg ADHD live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!