The Jordan en Altin Gün in De Nieuwe Van Nierop

Altın Gün
Altın Gün © Albert Vrzgula
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van The Jordan en Altin Gün (foto).
De leden van de Turks/Nederlandse band Altin Gün hoefden deze week niet lang na te denken: de opbrengsten van hun nieuwste song (een cover van een Turkse klassieker van Asik Veysel) gaat geheel naar de hulp aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Ook geeft de band samen met onder meer zangeres Naaz (en dansers, schrijvers) een benefietconcert in Paradiso op 16 februari ten bate van Giro 555. Zondag hoor je natuurlijk hun nieuwe song, net als een track van het debuutalbum van de band The Jordan (voorheen bekend als Caro Emerald).
Meer nieuwe releases zijn er van Jessie Ware, Lizzo & SZA, Amber Arcades, Iris Penning, Savine, SYML, Paramore, Depeche Mode en Yo La Tengo. De Top 3 is geheel gevuld met composities van Burt Bacherach die deze week op 94-jarige leeftijd overleed.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!