Kasey (7) haalt 2100 euro op voor slachtoffers aardbeving Syrië en Turkije

Eigen foto
Eigen foto
DEN HAAG - Ze is nog maar zeven jaar, maar heeft superveel geld ingezameld voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Kasey Kames haalde maar liefst 2100 euro op in haar wijk. 'We vinden het normaal dat je wat doet als zoiets zich voordoet', vertelt haar vader Joey in Bob Staat Op.
Nadat Kasey hoorde dat er een zware aardbeving was geweest, wilde ze graag wat doen. Dus besloot ze in haar eigen straat langs de deuren te gaan om geld in te zamelen. 'Iedereen deed er iets in. Het ging zo goed!', vertelt haar vader.
Omdat zoveel mensen enthousiast doneerden liep ze nog even wat verder in haar wijk. 'Ze heeft best een stuk gelopen en veel geld opgehaald.' Joey is apetrots op zijn dochter.

'Om uit te delen'

Voor een deel van het geld zijn er boodschappen gedaan voor de mensen die niks meer hebben na de natuurramp. De rest van het geld is meegegeven met een vrachtwagen met spullen die naar het gebied is gereden. 'Om het uit te delen bij mensen die het het hardst nodig hebben.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!