Vraag woensdag jouw favoriete plaat aan en steun actiedag Giro555 voor Turkije en Syrië

Inzamelingsactie in Transvaal
Inzamelingsactie in Transvaal © Regio 15
DEN HAAG - Giro555 organiseert woensdag een landelijke actiedag om geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Ook Den Haag FM steekt die dag de handen uit de mouwen om samen met kijkers, luisteraars en lezers zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Giro555. Dat doen we in een gezamenlijke uitzending met Omroep West.
Dit artikel kan je ook in het Turks lezen. Als je bovenaan op de site of in de app klikt op de wereldbol, dan wordt het artikel automatisch vertaald. Als je vervolgens een ander artikel aanklikt, dan onthouden de site en app de door jou gekozen taal.
De actiedag begint al vroeg bij Den Haag FM en Omroep West, om 5.55 uur geven presentatoren Tjeerd Spoor en Jorinda Teeuwen het startschot. Daarna zullen de hele dag door presentatoren van Omroep West en Den Haag FM via radio en tv je bijpraten over de actiedag en verzoekplaten afspelen.
Vanaf 10.00 uur hoor en zie je Patrick van Houten en Rosalyn van der Dussen. Vervolgens nemen Menno Tamming en Bob Brinkman om 12.00 uur het stokje over. Daarna is het om 14.00 uur de beurt aan Marjolein Visser en Rob Kemperman. Melle Tuik en Pim Markering sluiten van 16.00 uur tot 19.00 uur de dag af.

Plaat aanvragen

Ons doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Dat gaan we doen met jullie favoriete muziek op Den Haag FM en Radio West. Vraag daarom een plaat aan en doneer daarmee een bedrag voor Giro555. Dit kan je doen door je favoriete nummer te mailen naar giro555@omroepwest.nl. Of bel woensdag zelf met de studio om je nummer aan te vragen via 070-3905454.
De actiedag voor Giro555 is de hele dag live te volgen op Den Haag FM, ons tv-kanaal en op Radio West.
© Den Haag FM

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!