Ondernemers uit health en fitness-branche te gast in Haagse Knaken

DEN HAAG - Steeds meer mensen zijn bewuster met hun gezondheid bezig en gaan regelmatig naar de sportschool. In Haagse Knaken spreken we deze week twee ondernemers die handig zijn ingesprongen op de trends die zij zien in deze branche. Dinsdagavond zijn er twee ondernemers te gast die werken in de health en fitness: Julien Oosterbaan van HagueGym op de Weimarstraat en Jacco Jelmink van Max health Club met twee vestigingen in Den Haag.
Bijna 17 jaar geleden startte Jacco Helmink met zijn compagnon Max Health Club. Zij zagen een markt voor een luxe gym waar veel persoonlijke aandacht is en de leden elkaar kennen. Tijdens de uitzending komen we erachter welke uitdagingen Jacco tegenkwam en vertelt hij over de nieuwe vestiging die zij onlangs geopend hebben.
Julien Oosterbaan was al ruim tien jaar actief als personal trainer toen hij zes jaar geleden HagueGym opende. Daar ligt voor Julien de focus op persoonlijke aandacht voor groepen met maximaal 4 personen. Nu is zijn gym gegroeid, maar komt hij zelf amper meer aan trainen toe.
In Haagse Knaken spreken we deze fitte ondernemers over hoe zij de druk en werkzaamheden van een eigen onderneming combineren met de gezonde levensstijl die zij uitstralen.
Haagse Knaken wordt op dinsdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur uitgezonden en is te volgen via 92.0 FM en de site en app van Den Haag FM.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!