Vrijmibo met zingende bloemenman Ron van den Hoogenband

Eigen foto
Eigen foto
DEN HAAG - Ron van den Hoogenband is vrijdagmiddag te gast in het programma Vrijmibo op Den Haag FM. Ron is een graag geziene bloemist, zanger en acteur uit Den Haag. Samen met zijn vrouw draait hij al 30 jaar 'de Bloemendoos' in Benoordenhout.
Vijfenveertig jaar geleden klom hij voor het eerst op het podium en vormde hij 20 jaar lang, met broer Jan, het komische 'duo Hogebal'. Samen toerden ze door het land met een bandparodie en een bleusbrothers act en waren ze onder andere te zien in het tv-programma van 'Tineke' en de 123show van Rudi Carel.
Op zijn 30e maakte Ron de overstap van komiek naar de muziek. Ron zong in diverse formaties en op zeer diverse gelegenheden, van rock en soul naar smartlap en klassiek. Met zijn band 'NoisesRback' speelde hij in het voorprogramma van The Earth Wind and Fire experience in een uitverkocht PAARD en het Nieuwe Luxor in Rotterdam.

Talentenjachten

Ron deed ook mee aan The Voice of Holland, hij zat in het team van Marco Borsato, maar werd vlak voor de liveshow uitgeschakeld. Verder was hij te zien als zijn alter ego 'Ronnie Sober' in Bloed, Zweet & Tranen en Topper Gezocht.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!