ADHD: 125 jaar Escher en Haags Avontuâh X Van Kleef Museum

Team ADHD | Eigen foto
Team ADHD | Eigen foto
DEN HAAG - Het is zaterdag groot feest in Den Haag: de stad van Escher. De welbekende kunstenaar Escher is 125 jaar geleden geboren en zijn werk wordt bejubeld met een speciaal jubileumjaar met prachtige tentoonstellingen in het Kunstmuseum en Escher in het Paleis.
In het interview met wethouder Saskia Bruines en museumdirecteur Benno Tempel tijdens Bob staat Op werd een kleine preview gegeven over de festiviteiten en prachtige tentoonstellingen tijdens de feestelijke opening van het jubileumjaar.
Om jullie extra te trakteren, krijgen wij live in Escher in het Paleis een privérondleiding van Marcel Westerdiep, een ware connaisseur over het leven en de inspirerende kunstwerken van M.C.Escher. We staan te springen van enthousiasme. Ben jij ook benieuwd naar de wondere wereld van optische illusies?
Impressie van 'Escher - Andere Wereld'
Impressie van 'Escher - Andere Wereld' © Kunstmuseum

Van Kleef museum

Naast de feestelijkheden is het Drink Wijn Dag. Maar in Den Haag drinken we geen wijn, maar natuurlijk likeur. In het historische hart van Den Haag is het Van Kleef museum sinds 1842 een waar begrip. De enige likeur en jenever distillerij die tot op heden alle soorten likeuren zelf creëert. Onze razende reporter Samantha van Reijsen gaat op Haags Avontuâh naar Het Van Kleef museum om uit te zoeken welke likeur het lekkerst is tijdens een speciale proeverij. Hoe ga je van water naar een likeur? Let's find out!
Verder is er genoeg gezelligheid in de studio waar Barry een update geeft over het laatste nieuws, Désireé alvast de hete thee opzet en Samantha de gekste feitjes vertelt!
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
ADHD FM ook wel bekend als Achter Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-host Désirée Snijders hun gasten en verrast razende reporter Samantha van Reijsen de luisteraar met een nieuw Haags Avontuâh. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!