Spuigasten: Maarten de Vuyst (GroenLinks) en Jeroen van Dijken (VVD)

Maarten de Vuyst en Jeroen van Dijken
Maarten de Vuyst en Jeroen van Dijken © Den Haag - Zuid-Holland
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM schuiven zaterdag aan: fractievoorzitter van GroenLinks Maarten de Vuyst en statenlid van de VVD Jeroen van Dijken.
Met Maarten de Vuyst en Jeroen van Dijken praten we eerst over wat er deze week speelt in de politiek en de stad. Over de driedaagse staking van de stadsreinigers, het bouw- en makelaarsbedrijf Premium Huisde dat een spoor van vernieling achterlaat in de stad en de bijdrage van Den Haag aan de aardbevingsramp in Turkije en Syrië.
Vervolgens praten we over de Provinciale Statenverkiezingen. Op 15 maart kan er worden gestemd en de campagnes komen nu echt op gang. GroenLinks en de PvdA vormen als bondgenoten de linkse wolk en de PVV en VVD lijken de grootste te worden volgens de peilingen van deze week. In Spuigasten bespreken we wat volgens De Vuyst en Van Dijken de belangrijke punten zijn van de provincie die invloed hebben op Den Haag?
Marcel Verreck is er zoals altijd bij om Spuigasten af te sluiten met zijn wekelijkse column. 
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!