Rondsnuffelen in oud paleis: Kneuterdijk opent acht vrijdagen de deuren

Balzaal in het Paleis Kneuterdijk
Balzaal in het Paleis Kneuterdijk © Arjan de Jager
DEN HAAG - Altijd al een kijkje willen nemen in een paleis? Het kan dit jaar tijdens acht rondleidingen door Paleis Kneuterdijk. De kaartverkoop is nu gestart.
De maandelijkse rondleidingen door het voormalige koninklijk paleis worden georganiseerd door het Haags Historisch Museum in samenwerking met de Raad van State, dat op dit moment zijn intrek heeft in het gebouwencomplex.
Op acht vrijdagen tussen maart en november wordt Kneuterdijk opengesteld, maar wel onder begeleiding van een gids. Het aantal rondleidingen is dit jaar verdubbeld wegens de grote belangstelling. Per rondleiding kunnen 25 mensen het paleis bezoeken. Hoogtepunten van een bezoek zijn de voormalige balzaal en de Gotische Zaal.
Tickets kosten 12 euro per persoon, voor kinderen van 8 t/m 12 jaar kost een rondleiding 6 euro. Kaarten zijn uitsluitend te koop op haagshistorischmuseum.nl

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!