P!NK en NIKO in De Nieuwe Van Nierop

NIKO
NIKO © Gordon Meuleman
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van P!NK en NIKO.
Soms is het een tijdje stil, maar eigenlijk is Alecia Moore al ruim twintig jaar een vaste waarde op de radio, in de streamingslijsten en op de podia. Alecia laat zich nog steeds P!NK noemen en is toe aan haar negende album, waarvan je al twee hits kent, de titeltrack ‘Trustfall’ en ‘Never gonna NOT dance again’. Zondag hoor je haar samenwerking met de Zweedse zussen van First Aid Kit. De TOP 3 is geheel Haags met nieuwe releases van supergroep NIKO, van Silver Lake en van Daniel Nolet.
Meer nieuwe releases zijn er van Jason Mraz, Joy Oladokun, Inhaler, dEUS, Ron Sexsmith, Caroline Polachek, Skrillex, Gerson Main en Wende. Tevens aandacht voor de comeback van de Canadese singersongwriter Feist.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!