Ron Fresen presenteert live tv-talkshow Spuigasten over Provinciale Statenverkiezingen

Ron Fresen
Ron Fresen © Den Haag FM
DEN HAAG - Ron Fresen leidt op maandag 13 maart de live tv-talkshow van Spuigasten over de Provinciale Statenverkiezingen. Vanuit de Centrale Bibliotheek aan het Spui gaan regionale politici met elkaar in debat in aanloop naar de verkiezingen van 15 maart. Het programma is live te volgen op ons tv-kanaal, online en via 92.0 Den Haag FM. Het debat is gratis bij te wonen in de bibliotheek aan het Spui.
Met lijsttrekkers uit de provincie Zuid-Holland van acht politieke partijen praat Fresen op maandag 13 maart over onderwerpen die voor Den Haag belangrijk zijn bij de verkiezingen: woningbouw, energie, stikstof en Rotterdam The Hague Airport.
Ook gaat het in de uitzending over de politieke verhoudingen op het Binnenhof. Daarvoor zijn uitgenodigd Edith Schippers, VVD-lijsttrekker voor de Eerste Kamer, en Jesse Klaver, partijleider van GroenLinks.
Publiek is van harte welkom bij deze politieke talkshow met debat én met optredens van de Haagse singer-songwriter Sanne Wies.
  • Locatie: Centrale Bibliotheek aan Spui 68, 5e etage, Podium B
  • Datum: maandag 13 maart 2023
  • Aanvang uitzending 17:00 uur, einde 18:30 uur. In verband met de live tv-registratie dient het publiek uiterlijk 16:45 uur aanwezig te zijn.
De uitzending van Spuigasten op maandag 13 maart is te volgen via het tv-kanaal van Den Haag FM (Ziggo: kanaal 40, Caiway: kanaal 67 en bij KPN, Telfort en XS4All op kanaal 1312), online via de livestreams en op 92.0 Den Haag FM.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!