Twee mannen samen verdacht van plegen van in totaal achttien bedrijfsinbraken in omgeving Zuiderpark

Beeld ter illustratie
Beeld ter illustratie © Politie.nl
DEN HAAG - Twee mannen zijn aangehouden omdat ze verdacht worden 18 inbraken te hebben gepleegd in bedrijven rond het Zuiderpark en in omliggende wijken. De mannen van 37 en 30 jaar oud werden maandag aangehouden. Beide verdachten zitten nog vast
In de afgelopen periode was er vaak sprake van verschillende bedrijfsinbraken rondom het Zuiderpark en omliggende wijken, stelt de politie. Ze spreekt van 'een opvallend aantal bedrijfsinbraken'.
De twee verdachten zouden samen verantwoordelijk zijn voor een van de inbraken. De man van 37 jaar oud wordt daarnaast als verdachte gezien van nog twaalf inbraken bij bedrijven en twee woninginbraken. De andere man (30) wordt verdacht van vijf inbraken, waarvan vier bij hetzelfde bedrijf.

Camerabeelden

Door het analyseren van camerabeelden konden agenten de verdachten herkennen. de twee hebben geen vaste woon- of verblijfplaats, maar konden door het netwerk van wijkagenten toch worden achterhaald en opgepakt.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!