ADHD: Den Haag Meldt en Haags Avontuâh X Legoland Discovery Centre Scheveningen

Team ADHD | Eigen foto
Team ADHD | Eigen foto
DEN HAAG - Zaterdag in Achter De Haagse Duinen worden de zon en de tulpen verwelkomd, want de voorjaarsvakantie gaat van start. Dit vraagt om een frisse blik op serieuze onderwerpen, lekker de deur uit voor een activiteit of juist genieten van onze prachtige stad aan zee!
Iedereen is welkom en natuurlijk in ons eigen Den Haag. Jammer genoeg is dit gevoel niet voor iedereen hetzelfde. Den Haag Meldt is het antidiscriminatiebureau voor inwoners van Den Haag. Naima el Mokaddem, coördinator Den Haag Meldt, schuift aan om meer te vertellen over discriminatie. Wat betekent het? Waar gebeurt het? Hoe kan je het melden? En vooral hoe kunnen we het voorkomen!
In het Haags Avontuâh laten we ons deze week inspireren door de ultieme droom van elke knutselaar, bouwer en architect in the making. Legoland Discovery Centre Scheveningen showt een prachtige lego tentoonstelling van bouwwerken in Den Haag en inspireert jong en oud om aan de bouwtafels je eigen creaties werkelijkheid te maken.
Wij zoeken voor je uit wat de beste bouwtechniek is, wat voor gave activiteiten er zijn tijdens de voorjaarsvakantie en misschien een mini radiostudio bouwen? Let's find out!
© LEGOLAND Discovery Centre
Verder is er genoeg gezelligheid in de studio waar Barry een update geeft over het laatste nieuws, Désireé alvast de hete thee opzet en Samantha de gekste feitjes vertelt!
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
ADHD FM ook wel bekend als Achter Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-host Désirée Snijders hun gasten en verrast razende reporter Samantha van Reijsen de luisteraar met een nieuw Haags Avontuâh. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!