Gorillaz en IMBOS in De Nieuwe Van Nierop

IMBOS
IMBOS © Victor Kruit
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Gorillaz en IMBOS (foto).
Iedereen kent tegenwoordig Goldband en ondertussen doet Prins S & De Geit ook goede zaken, maar de naam IMBOS kan nog wat aan bekendheid winnen. De Haagse band onder leiding van Jelle Imbos maakt ‘80’s-geïnspireerde pop met toffe Nederlandstalige teksten, tel daar dezelfde producer, Wieger Hoogendorp, bij op en de vergelijking met Goldband is snel gemaakt. Toch is IMBOS zeer eigen door mooie composities en maatschappijkritische teksten, wat goed te horen is op hun vorige week in het Paard gelanceerde EP. Zondag hoor je een track van de band, net als van hun stadsgenoten Glashart en Koosje.
Meer nieuwe releases zijn er van Gorillaz (samen met Stevie Nicks), Froukje, Robin Kester, Zuco 103, Ali Farka Toure, Shame, Gracie Abrams, The National en Iris DeMent. Tevens covert Adam Lambert Ann Peebles en Stef Kamil Carlens waagt zich aan Bob Dylan.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!