Politie leent scooter voor aanhouding, nu op zoek naar eigenaar: 'Bedankje is zeker op zijn plaats'

Beeld ter illustratie
Beeld ter illustratie © Pixabay
DEN HAAG - De politie heeft vorige week een scooter geleend om zo een verdachte aan te kunnen houden. Nu is men op zoek naar de eigenaar van het voertuig omdat agenten van het team aan de Beresteinlaan er niet aan hadden gedacht om de gegevens van de eigenaar van de scooter op te schrijven.
Agenten werden dinsdag gealarmeerd voor een melding in het gebied rond de Uithof. Vanwege een lopend onderzoek kon een politiewoordvoerder dinsdag niet zeggen om wat voor soort melding het gaat.
'Al de collega’s reden naar het gebied op zoek naar de dader', staat op Instagram te lezen. Op 21 februari kon men dankzij de gevorderde scooter een verdachte aanhouden. 'Daarvoor was het nodig om een scooter van een voorbijganger te vorderen.'

'In alle hectiek vergeten'

Nu is er een nieuwe zoektocht: naar de eigenaar van de scooter. 'In alle hectiek zijn we vergeten de eigenaar van de scooter te noteren', schrijven agenten op Instagram. Daarbij wordt gevraagd of iemand zichzelf herkent in de situatie van vorige week of de eigenaar van de scooter kent. 'We horen het graag want een bedankje is zeker op zijn plaats.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!