Prinses Beatrixlaan tussen Rijswijk en Den Haag dit weekend dicht

© WarmtelinQ
DEN HAAG - De Prinses Beatrixlaan tussen Rijswijk en Den Haag is dit weekend afgesloten vanwege werkzaamheden. De weg gaat vrijdag om 19.30 uur dicht tot en met zondag 5 maart. Vanuit Den Haag is de route wel vrij.
Onder de Prinses Beatrixlaan wordt vanaf eind deze maand de warmtetransportleiding WarmtelinQ aangelegd. Vanaf 27 maart sluit de aannemer de rijbaan richting Delft af voor alle verkeer. Het verkeer wordt via de andere weghelft geleid. Vanwege voorbereidende werkzaamheden gaat de Prinses Beatrixlaan dit weekend dicht.
Op de laan worden de in- en uitritten aangepast bij de Van Vredenburchweg 164, ook worden de lichtmasten weggehaald. Ook komt er een doorsteek ter hoogte van de kruising van de Prinses Beatrixlaan met de Guntersteinweg, de middenberm wordt verwijderd voor nieuw asfalt.

Omleiding

Vanaf vrijdagavond is de Prinses Beatrixlaan afgesloten voor verkeer tussen de Generaal Spoorlaan en de Guntersteinweg. Weggebruikers richting Den Haag kunnen omrijden via de Schaapweg en de Burgemeester Elsenlaan. De parkeergarage van de Bogaardhoek blijft bereikbaar via de gebruikelijke route.
Eind maart gaat de weg nog een keer dicht, van maandag 20 tot en met zondag 26 maart. Dan komt er nieuw asfalt op de Prinses Beatrixlaan, worden de kruisingen en in-/uitritten aangepast en werken ze aan de verkeerslichten.
Meer weet over de werkzaamheden? Alle info staat op deze site van WarmtelinQ

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!