Vrijmibo met chef-kok Thales Wolters van Sequenza

Eigen foto
Eigen foto
DEN HAAG - Thales Wolters is vrijdagmiddag te gast in het programma Vrijmibo op Den Haag FM. Hij is chef-kok en eigenaar van het Haagse restaurant Sequenza aan het laatste stukje van het Spui in Den Haag.
De afgelopen tien jaar reisde Thales de halve wereld over en werkte met sterrenchefs als Dick Soeck (Piloersemaborg, nabij Groningen), Arnaud Lallement (Disney Cruise Line), Tim Meuleneire (Hotel Franq, Antwerpen) en Joris Peters (Aan de Zweth, Schipluiden).
Een paar maanden geleden maakte hij zijn droom waar en nam het eigenzinnige restaurant Sequenza over. Daar kookt hij nu vijf dagen in de week volgens de Franse leest met een eigen inslag, aandacht voor het seizoen en kwaliteitsproducten. Thales zal in Vrijmibo over zijn passie en toekomstplannen met Sequenza praten.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!