Kijk nu: Verkiezingsdebat over woningbouw en huisvesting voor arbeidsmigranten en statushouders

© Den Haag FM
DEN HAAG - Bekijk hier het verkiezingsdebat van Den Haag FM en Omroep West over Den Haag en omstreken in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart. Forum voor Democratie en GroenLinks debatteren over het bouwen van woningen. De VVD en de PvdA kruisen de degens over de huisvesting voor arbeidsmigranten en statushouders.
Caroline Verduin van D66 in Den Haag debatteert met lijsttrekkers Jeannette Baljeu (VVD) en Anne Koning (PvdA) over huisvesting van arbeidsmigranten en statushouders.
Wethouder Martijn Balster (PvdA) van Den Haag kruist met kandidaat-statenlid Marco van den Boomgaard (Forum voor Democratie) en lijsttrekker Sinan Özkaya (GroenLinks) de degens over woningbouw.
Het debat over de Provinciale Statenverkiezingen van Den Haag FM en Omroep West is vanaf vrijdag 12.00 uur tot en met dinsdag 18.00 uur te zien op het tv-kanaal van Den Haag FM.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!