ADHD: Sterrenwacht Rijswijk en Haags Avontuâh X Le Marie Marché

Team ADHD | Eigen foto
Team ADHD | Eigen foto
DEN HAAG - Afgelopen week heeft Den Haag kunnen genieten van een waar kleurenspektakel aan de hemel. Het Noorderlicht zorgde voor prachtige plaatjes en unieke waarnemingen boven Scheveningen. Daarnaast maakt iedereen zich klaar voor het fenomeen: de Kus van Venus en Jupiter!
Maar hoe ontstaat een Aurora als het Noorderlicht en kussen de planeten echt? In de studio schuiven Bart Stolte en Wim Groen van Sterrenwacht Rijswijk aan om meer te vertellen over deze unieke gebeurtenissen.
Sterrenwacht Rijswijk ligt bovenop een flatgebouw van twaalf verdiepingen hoog aan de rand van Rijswijk. Bezoekers krijgen de kans om door een enorme telescoop in de koepel te kijken naar de sterrenhemel. Eentje voor op de bucketlist lijkt ons, want hoe prachtig is het heelal!

Le Marie Marché

Let's do it like the French heeft de organisatrice Marie-France Meijer gedacht van de welbekende markt langs de Hofvijver. Geïnspireerd op de dromerige sfeer van Franse markten is Le Marie Marché de sfeervolle maandelijkse markt in hartje Den Haag.
Eigen foto (via Facebook)
Eigen foto (via Facebook)
Deze zaterdag is het openingsweekend van het seizoen en kan je zorgeloos struinen langs de bijzondere eigentijdse, uitheemse of juist authentieke producten. We zijn benieuwd naar de passie voor de producten, de sfeer en natuurlijk misschien een kleine taste test? Haags Avontuâh neemt je mee!
Verder is er genoeg gezelligheid in de studio waar Barry een update geeft over het laatste nieuws, Désireé alvast de hete thee opzet en Samantha de gekste feitjes vertelt!
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
ADHD FM ook wel bekend als Achter Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-host Désirée Snijders hun gasten en verrast razende reporter Samantha van Reijsen de luisteraar met een nieuw Haags Avontuâh. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!