Beck en Daisy Jones in De Nieuwe Van Nierop

Daisy and the Six
Daisy and the Six © Lacey Terrell, Prime Video
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Beck en Daisy Jones (foto).
Daisy Jones is geen echte zangeres, maar een fictief personage uit het populaire boek van Taylor Jenkins Reid over een jonge vrouw die in de jaren ’70 de rockmuziek in gaat. Van dit boek is nu een tv-serie gemaakt getiteld ‘Daisy Jones & The Six’ waar ook een album bij hoort, volgeschreven door artiesten van allerlei generaties zoals Jackson Browne, Marcus Mumford, Phoebe Bridgers en Blake Mills ingezongen door actrice Riley Keough (kleindochter van Elvis Presley). Zondag hoor je alvast een track van dit project. Beck komt drie keer voorbij vanwege zijn bijdragen aan albums van Gorillaz, Jawny en zijn nieuwe solo-single.
Meer nieuwe releases zijn er van Benson Boone, Adi Oasis, Pink Pantheress, Sophie Straat, EUT, Fred Again, Kali Uchis,, Boygenius, Fontaines DC, King Princess en uit Den Haag de jonge band Now in Colour.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!