Vier woningen Valkenboskwartier tijdelijk onbewoonbaar na uitslaande brand

© Regio15
DEN HAAG - In een woning aan de Daltonstraat in Den Haag is maandagavond brand uitgebroken. Op beelden is te zien dat er rook uit de ramen van de woning komt en dat de vlammen uit de achterzijde van de woning slaan. Vier woningen zijn tijdelijk onbewoonbaar.
Een deel van de woning wordt nu gesloopt om het vuur te blussen. De brand ontstond rond 20.15 uur. De bewoner van het pand was op dat moment thuis maar raakte niet gewond en heeft zichzelf in veiligheid gebracht. Wel is later een persoon nagekeken in de ambulance, aldus een woordvoerder van de brandweer.
Meerdere woningen zijn ontruimd en alle aanwezigen zijn veilig naar buiten gekomen. De getroffen woning en de bovengelegen woning zijn tijdelijk onbewoonbaar door brandschade. De andere ontruimde woningen worden op dit moment onderzocht op aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!