Gladheid voorspeld, gemeente gaat dinsdagnacht weer strooien

Archieffoto
Archieffoto
DEN HAAG - Omdat er gladheid voorspeld is zal er vannacht worden gestrooid. De gemeente laat weten dat de wagens rond 2.00 uur de weg op gaan om hoofdwegen en doorgaande fietspaden te strooien. Het KNMI heeft code geel afgegeven voor de provincie Zuid-Holland.
Er wordt gestrooid om de stad bereikbaar te houden. Er is een vastgesteld netwerk van doorgaande wegen en fietspaden waar gestrooid wordt. Op deze kaart is te zien waar de wagens zullen rijden.
De gemeente strooit niet op andere wegen dan aangegeven op de kaart. Ook stoepen en voetpaden worden niet gestrooid. Daarnaast zijn bedrijven zelf verantwoordelijk voor hun terrein.

Code geel

Code geel is door het KNMI afgegeven voor dinsdagavond en woensdagochtend. Het kan glad worden. Die gladheid verdwijnt morgenmiddag even om in de nacht naar donderdag weer terug te keren. Het kan dan opnieuw plaatselijk glad worden door bevriezing van natte weggedeelten.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!