Uittips Den Haag: City Pier Night Walk, kledingruilbeurs Moerwijk en veel muziekoptredens

City-Pier-Night-Walk---Persbericht-1
City-Pier-Night-Walk---Persbericht-1
DEN HAAG - De hardloopfans kunnen dit weekend weer hun hart ophalen tijdens de CPC Loop. Maar als je nou niet zo'n fanatiekeling bent kan je genoeg andere leuke dingen doen dit weekend. Van een kledingruilbeurs, tot leuke concerten en voorstellingen. Wij zetten een paar tips voor je op een rij.

City Pier Night Walk

Hardlopers staan zondag weer aan de start van de NN CPC Loop. Houd je nou meer van wandelen dan van rennen, dan kan je vrijdagavond meedoen aan de City Pier Night Walk.
De avondwandeling van 7 of 12 km loopt door de sfeervolle, verlichte straten van stedelijk Den Haag richting de boulevard van Scheveningen. De route start op het Malieveld en leidt deelnemers langs diverse Haagse highlights, versierde straten, muziekpunten en enkele lichtelementen naar Scheveningen.
Om mee te kunnen doen moet je je inschrijven op de site van de City Pier Night Walk, er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

Kledingruilbeurs Moerwijk

De Stichting Africa Life organiseert zaterdag de 'Moerwijk voor elkaar' dag met een kledingruilbeurs. 'We willen een gezellige binnen en buiten dag organiseren met kraampjes, tafels en garderobe-rekken, kledinghangers met kleding/spullen, springkussen en muziek. Er is muziek, koffie, thee en koekjes voor iedere bezoeker.'
Wil je zelf spullen inleveren? Je kan kleding, schoenen en speelgoed verpakt inleveren bij het Heeswijkplein 10, elke dag van 9.00 tot 16.00 uur.
De kledingruilbeurs is zaterdag 11 maart 2023 van 12.00 tot 17.00 uur aan het Heeswijkplein.

Pink Floyd coverband

Pink Project, door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands, is immens populair en bijzonder geliefd bij onze bezoekers. Al 25 jaar weet de band de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten. Deze nieuwe show bestrijkt het gehele rijke oeuvre van Pink Floyd.
De tribute band staat deze vrijdag in het PAARD, check hun site voorinfo en tickets.

Tommy Tornado & The Clerks

Meer muziek! In de Zwarte Ruiter kan je vrijdagavond gratis naar Thomas 'Tommy Tornado' Streutgers, wellicht de jongste vedette die Nederland op saxofoongebied rijk is. Al op 17-jarige leeftijd wint Tommy Tornado in 1997 de Big Boss Jazz Award, en sindsdien is zijn ster rijzende.
Tommy Tornado wordt bijgestaan door de retestrakke en altijd swingende band The Clerks.
Vrijdagavond, 21.30 uur in de Zwarte Ruiter.

Girls in Woods Nemesis

Are you ready to burn?
Wraakgodin Nemesis nodigt je uit mee te spelen In haar game. Ze maakt het wraakscenario van je dromen, samen met jou. Je kan haar alles vertellen. Wat je ook is overkomen, Nemesis maakt het goed. En niet op de oude manier; met een goed gesprek, of een 'sorry, ik zal het nooit meer doen'. Een potje goed janken en weer door? Nee. Nemesis settles the score. She gets even. Ze zullen boeten voor wat ze ons hebben aangedaan. Speel je mee?
Je kan het dit weekend (vrijdag en zaterdag) gaan zien in theater De Nieuwe Regentes. Informatie over de voorstelling vind je hier.

The Bluebettes

Ben je in een nostalgische bui en houd je van muziek uit de jaren 40 tot en met 60? Dan kan je vrijdag in Theater Dakota naar het nieuwe liedjesprogramma 'Toen was geluk' van The Bluebettes.
Zowel Nederlandstalig als Engelstalig repertoire: van Toen Was Geluk Heel Gewoon tot het mooiste van Annie M.G. Schmidt/Harry Bannink en van de vrolijke rock-‘n-roll van The Beatles tot de mierzoete meerstemmigheid van The Everly Brothers.
Droom heerlijk weg of zing uit volle borst mee. De voorstelling is nog niet uitverkocht, kijk hier voor meer info.
Dit is wat je ongeveer kan verwachten van een avondje nostalgie met The Bluebettes

Tentoonstelling over Ierland

Om te vieren dat het bijna St. Patrick's Day is (17 maart) kan je in het Atrium van het stadhuis naar een tentoonstelling over Ierland. Je ziet daar een ode aan het landschap, de cultuur en de geschiedenis.
De gratis fototentoonstelling is te zien van 6 tot 20 maart 2023 in het Atrium Den Haag. Meer informatie vind je op de site van het Atrium.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!