Nieuwe artiesten Zuiderpark Live bekendgemaakt: 'Een groot feest'

Edwin Evers Band op Zuiderpark Live in 2022
Edwin Evers Band op Zuiderpark Live in 2022 © Charles Batenburg/Zuiderpark Live
DEN HAAG - Zwoele (na)zomerdagen vol goede muziek. Met het druilerige weer kun je je dat misschien nog niet voorstellen, maar toch komt Zuiderpark Live steeds dichterbij. De organisatie heeft vrijdag nieuwe namen bekendgemaakt, waarmee het programma steeds completer wordt.
Aan het zomerprogramma zijn vier nieuwe namen toegevoegd: Xavier Rudd, Ruth Jacott, Sven Hammond Big Band en Postmodern Jukebox. Zij zullen tussen mei en september optreden in het openluchttheater Zuiderparktheater.
'We proberen voor ieder wat wils te programmeren. We zijn blij met een mix van bands van eigen bodem en internationale artiesten. Ruth kan niet ontbreken', zegt Elske Vos van de organisatie in Bob Staat Op.

Tickets nu te koop

'Het wordt één groot feestje', zegt Vos over de komst van Sven Hammond Big Band. En Postmodern Jukebox zal de bezoekers een week later meenemen naar de roaring twenties. 'Ze nemen al tijd een decor mee dat je terugbrengt naar die tijd. Er komt publiek op af dat van die dansen houdt uit die tijd, dus dat zal je dan ook zien.'
Andere acts waren al bekend: zo treden Edwin Evers Band, Splendid, Paul Carrack, Venice, Curtis Harding, Pink Project en Kiefer Sutherland op. Het hele programma met nog meer namen en tickets vind je op zuiderparklive.nl

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!