Beatstad Festival eenmalig terug met DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en de Geit

Foto's: DI-RECT (HNT), Goldband (Nick van Tiem /Suze Kuit), Son Mieux (Philine van den Hul), Prins S. en De Geit (SOGOshow)
Foto's: DI-RECT (HNT), Goldband (Nick van Tiem /Suze Kuit), Son Mieux (Philine van den Hul), Prins S. en De Geit (SOGOshow)
DEN HAAG - Terug van weggeweest: het Beatstad Festival komt in september één keer terug met een line-up met de grootste Haagse bands van dit moment. Op het Scheveningse strand zullen er optredens zijn van DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en de Geit.
Nog niet eerder stonden deze Haagse acts samen op één podium in hun eigen stad. In 2005 was DI-RECT er ook bij tijdens het eerste Beatstad Festival met onder meer Golden Earring en Kane. DI-RECT is er weer bij, nu samen met de nieuwe generatie bands uit Den Haag.
'Den Haag is trots op deze artiesten en deze artiesten zijn trots op Den Haag. We wilden altijd al weer eens een échte Beatstad Festival organiseren. Nu al deze Haagse artiesten bovenaan de nationale hitlijsten pronken, dacht we: een beter moment dan dit is er niet. Wij kijken enorm uit naar deze speciale editie', aldus organisator Arwin Touw.

Kaartverkoop: Haags Kwartiertje

Het Beatstad Festival vindt plaats op 1 september, ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd. Kaarten zijn vanaf vrijdag te koop. Liefhebbers uit de regio Haaglanden krijgen een eerste kans op kaarten. Tot donderdag 12.00 uur kan je jezelf pre-registreren voor de kaartverkoop, daardoor ben je vrijdag een (Haags) kwartiertje (om 9.45 uur) eerder aan de beurt. Vanaf 10.00 uur start de reguliere kaartverkoop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!