ADHD: Heel Den Haag Leest en Haags Avontuâh X Literatuurmuseum

© Eigen foto
DEN HAAG - De Nationale Boekenweek 2023 gaat van start. Achter De Haagse Duinen en Het Woordenrijk met Ricco van Nierop slaan de handen ineen en presenteren jullie de ultieme Boekenweek Weekendspecial!
De Nationale Boekenweek laat ons er goed aan herinneren dat lezen belangrijk is en een echte meerwaarde geeft in ons leven. Het initiatief Heel Den Haag Leest heeft het doel de leesvaardigheid en de leesmotivatie van kinderen, jongeren en volwassenen in de regio Haaglanden te vergroten. Initiatiefnemer Marjolein Jua komt langs in de studio om hier meer over te vertellen en zal ons verrassen met een live optreden!
Wat natuurlijk de favoriete plek in Den Haag is van boekenliefhebbers, is het Literatuurmuseum. Speciaal voor de Nationale Boekenweek worden er unieke rondleidingen georganiseerd. Samantha van Reijsen gaat op ontdekkingsreis met Haags Avontuâh door de wondere wereld van de literatuur en dwalen tussen schrijvers en verhalen. Ga je mee op avontuâh?

Het Woordenrijk

Zondag vanaf 13.00 in Het Woordenrijk heeft Ricco van Nierop Corina Maduro (Boekencurator), Jos Nargy (acteur van de Poezieboys) en Istvan Kops (boekhandel Colette) in de uitzending met de boekenweek boekentips voor de nieuwsgierige lezer. Een show gevuld met veel gedichten, gesprekken en de literaire agenda voor Den Haag.
© Eigen foto
Er is natuurlijk genoeg gezelligheid in de studio waar Barry een fitjourney update geeft samen met zijn personal trainer Vincent van der Lans, Désireé alvast de hete thee opzet en Samantha naar de musical 'Liefde maakt van een huis een thuis' gaat?!
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
ADHD FM ook wel bekend als Achter Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-host Désirée Snijders hun gasten in de studio en gaat razende reporter Samantha van Reijsen op Haags Avontuâh. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!