Boekenweekspecial met veel boekentips in Het Woordenrijk

© Eigen foto
DEN HAAG - De Nationale Boekenweek 2023 gaat van start. Achter De Haagse Duinen en Het Woordenrijk met Ricco van Nierop slaan de handen ineen en presenteren jullie de ultieme Boekenweek Weekendspecial!
Vanaf dit weekend tot volgend weekend is het Boekenweek, wat betekent: extra veel aandacht voor het geschreven woord, veel schrijversoptredens en gratis boeken. Het geschenk is dit jaar geschreven door de Vlaamse Lize Spit (bekend van ‘Het Smelt’) en krijg je bij aankoop van een ander boek in de reguliere boekwinkel. Maar welk boek moet je dan kopen? In Het Woordenrijk daarom veel boekentips met een panel aan deskundige lezers zoals Boekencurator Corina Maduro, acteur/Poezieboy Jos Nargy en Colette-winkelier Istvan Kops. Zij zullen de luisteraar nieuwsgierig maken naar hun favoriete boeken van de laatste tijd. Tevens hoor je het Boekenweekgedicht van Tsead Bruinja en komt de volle literaire agenda voor de komende week voorbij.
Dit weekend staat tevens radioprogramma Achter de Haagse Duinen (zaterdags 8-11uur) in het teken van de Boekenweek. Met een reportage vanuit Het Literatuurmuseum en aandacht voor het project Den Haag Leest.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over poëzie en literatuur, elke zondag van 13 tot 14 uur. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen en wordt tegenwoordig gepresenteerd door Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!