Miley, Oscar-Songs en Ava Nova in De Nieuwe Van Nierop

Ava Nova & Oona
Ava Nova & Oona © Philine van de Hul
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Miley Cyrus en Ava Nova met OONA (foto).
De samenwerking van de Haagse band Ava Nova met zangeres OONA vorig jaar is niet bij één single ‘Opening Up’ gebleven, ook niet bij twee ‘For a Moment’, want ondertussen is er een derde collab uit. ‘Old Love New Friend’ is wederom om bij weg te dromen – zondag hoor je ‘m in de uitzending, net als twee duetten van het net verschenen album van Miley Cyrus (met Sia en met Brandi Carlile). Daarnaast komen alle vijf de genomineerde Songs voor de Oscars voorbij, zodat je zondagnacht niet verbaast hoeft te zijn als ze uitgereikt worden aan bijv. Rihanna (Black Panther) of Lady Gaga (Top Gun) of Rahul Sipligunj (RRR).
Meer nieuwe releases zijn er van King Princess, Benny Sings, Young Gun Silver Fox, Shary-An, Ane Brun, Jake Isaac, Christine & The Queens en Lucy Spraggan.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!