Goldband, DI-RECT, Son Mieux, Prins S. en de Geit en Mula B genomineerd voor 3FM Awards

Foto's: DI-RECT (HNT), Goldband (Nick van Tiem /Suze Kuit), Son Mieux (Philine van den Hul), Prins S. en De Geit (SOGOshow)
Foto's: DI-RECT (HNT), Goldband (Nick van Tiem /Suze Kuit), Son Mieux (Philine van den Hul), Prins S. en De Geit (SOGOshow)
DEN HAAG - Nog niet zo lang geleden won Goldband drie prijzen bij de Edisons en ook DI-RECT viel in de prijzen. Beide bands kunnen zich opmaken voor mogelijk een nieuwe onderscheiding, want ze zijn genomineerd bij de 3FM Awards. Daarnaast zijn de Haagse bands Son Mieux, Prins S. en de Geit en rapper Mula B genomineerd voor een award.
Goldband heeft vier kansen om een prijs binnen te halen. Ze zijn genomineerd als 'Beste Groep', voor 'Beste samenwerking' (samen met Maan voor de track Stiekem) en de tracks Noodgeval en Stiekem zijn genomineerd als 'Beste Song'. In de categorie 'Beste Groep' nemen de mannen van Goldband op tegen de Haagse collega's van DI-RECT en Son Mieux en ook Wies en Rondé zijn genomineerd.
Ook voor 'Beste Song' is er een grote kans op een Haagse winnaar: Noodgeval van Goldband is genomineerd, Son Mieux maakt kans met Multicolor en DI-RECT met Through the looking glass. Andere kanshebbers zijn Rondé met Love myself en S10 & Froukje met Zonder gezicht. Prins S. en de Geit zijn genomineerd als 'Beste Indie Act' en in de categorie 'Beste samenwerking' maakt ook rapper Mula B kans op een prijs door de samenwerking met S10 voor de track De ergste dag.
Tot en met woensdag 22 maart kan er op 3fm.nl gestemd worden op de genomineerden.
Het uitreiken van de 3FM Awards is ook een Haags feest, de prijzen worden op donderdag 23 maart bekendgemaakt in het PAARD. Onder meer Son Mieux, Prins S. en de Geit en Rondé treden die avond op in een uitverkochte zaal.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!