Prins Clausplein twee weekenden deels dicht vanwege werkzaamheden

© Google Maps
DEN HAAG - Het Prins Clausplein is eind maart en begin april twee weekenden afgesloten voor het verkeer. Door groot onderhoud kan het verkeer in de komende weekenden niet van snelweg A4 (vanuit Rotterdam) naar de A12 (richting Den Haag) rijden.
Het gaat om periodiek onderhoud dat wordt uitgevoerd. Er wordt gewerkt aan de verhardingen, voegovergangen, vangrails en de onderzijde van twee viaducten. Daardoor is de verbindingsboog vanaf de A4 Rotterdam naar de A12 richting Den Haag zeker twee weekenden dicht.
Van vrijdag 24 maart 21.00 tot en met maandag 27 maart 05.00 uur en van vrijdag 31 maart 21.00 tot en met maandag 3 april 05.00 uur zijn er werkzaamheden gepland. Wanneer er sprake is van ongunstig weer kan het zijn dat er (ook) gewerkt wordt is het weekend van 14 tot en met 17 april.

Omleidingen

  • Verkeer vanaf de A4 richting Den Haag en Voorburg wordt via de aansluiting Leidschendam omgeleid naar de autoweg N14.
  • Verkeer vanaf de A13 richting Den Haag en Voorburg wordt via de A12 richting Utrecht via de aansluiting Nootdorp omgeleid naar de aansluiting Voorburg.
Omleidingen en afsluitingen Prins Clausplein
Omleidingen en afsluitingen Prins Clausplein © Rijkswaterstaat

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!