Donnie, Kris Kross en Suzan en Freek op het strand tijdens Het Grootste Zomerfeest van Nederland

Splendid tijdens Live on the beach 2017 | Archieffoto
Splendid tijdens Live on the beach 2017 | Archieffoto
DEN HAAG - Guus Meeuwis, Donnie, Kris Kross en Suzan en Freek treden deze zomer op tijdens Het Grootste Zomerfeest van Nederland op Scheveningen. Vorig jaar werd de eerste editie gehouden op Scheveningen, op zaterdag 2 september wordt er op het strand weer een feestje gebouwd.
'Met je voeten in het zand, uitzicht op zee en een koud biertje in de hand kun je meezingen en dansen met de allergrootste Nederlandse artiesten', schrijft de organisatie. Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Donnie, Emma Heesters en Diggy Dex. Kris Kross Amsterdam sluit de zomerdag af met een spectaculaire show.
Het Grootste Zomerfeest van Nederland is een dag na Beatstad Festival. Dat keert 1 september eenmalig terug op het Scheveningse strand. Het wordt een Haags feestje met DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en De Geit. Op 31 augustus staan Anouk, BLØF en Claude op het podium van Live on the Beach.
De kaartverkoop voor het Zomerfeest start vrijdag 24 maart om 10.00 uur op de site van Live on the Beach. De kaarten kosten 55 euro per stuk.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!