Prins S. en De Geit, WIES en Wodan Boys: dit is de line-up van THE LIFE I LIVE tijdens Koningsnacht

Prins S. en De Geit, WIES, Wodan Boys | Foto's via THE LIVE I LIFE
Prins S. en De Geit, WIES, Wodan Boys | Foto's via THE LIVE I LIFE
DEN HAAG - Nog maar een maand en dan is het weer Koningsdag. Om dat te vieren wordt de avond ervoor THE LIFE I LIVE: KONINGSNACHT gevierd in de stad. Dit jaar treden in de stad meerdere bands op. Op het podium op het Lange Voorhout staan WIES en de Haagse acts Prins S. en de Geit en Wodan Boys.
Er zijn vier podia tijdens het festival: Lange Voorhout, Noordeinde, Hofvijver en Buitenhof. Dit jaar zijn er geen podia op de Grote Markt en het Kerkplein. Door personeelstekort, inflatie en schaarste in middelen, subsidies en sponsors is het festival kleiner dan voorheen.
Ondanks dat heeft het festival voor ieder wat wils: rock, hiphop, soul, afrobeat, roots, blues, bluegrass, indie, beats, indiepop. Op het Lange Voorhout organiseert PAARD een Silent Disco.

Line-up

De line-up bestaat dit jaar uit: WIES, Wodan Boys, Prins S. en De Geit, Gotu Jim, Flaire, Babs, Mama Africa Sound System, Quiet Hollers, Sunfire en Nik de Poser.
THE LIFE I LIVE: KONINGSNACHT begint woensdag 26 april om 19.00 uur.
Meer informatie over het festival en de podia vind je op de site van THE LIFE I LIVE: KONINGSNACHT.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!