ADHD: Survivallen met Barry, Talent Event en Haags Avontuâh X Zomertijd

Team ADHD | Eigen foto
Team ADHD | Eigen foto
DEN HAAG - Het is dit weekend tijd om de klok een uur vooruit te zetten. De zomertijd komt om de hoek kijken. Lentekriebels, terrasjesweer en natuurlijk de opening van de strandtenten kunnen hierbij niet ontbreken!
De opbouw van de strandtenten aan onze mooie kust is in volle gang. De laatste puntjes op de i en dan gaan ze direct open met de hoop op heerlijke zonnestralen en enthousiaste strandgangers. Iedereen heeft het vertoeven aan de kust gemist. Even wegdromen aan het strand met een verfrissend drankje voor je neus is de ideale zaterdag in onze ogen. Onze razende reporter Samantha gaat op Haags Avontuâh naar Scheveningen om uit te zoeken wie al helemaal beach ready is!
© denhaag.com

Talent Event

Naast beach vibes kan de juiste muziek hier niet aan ontbreken. Elk jaar krijgen jonge Haags Talenten tot 21 jaar de mogelijkheid om hun kunsten te tonen tijdens Talent Event. Na meerdere voorrondes zijn de finalisten bekend en zullen op 26 maart optreden op het grote podium in het PAARD.
Een prijzenpakket voor de nummer 1 bestaat uit studietijd, festivalshows, coaching, gebruik van een oefenruimte en een prachtig geldbedrag om hun carrière naar een nieuw level te tillen. Ze zijn allemaal aanwezig in de studio, maar wie is nou echt ready voor the big performance!?

Survival

Dit weekend is ook onze eigen Barry weer terug van zijn eigen survival avontuâh. We hebben via Instagram gezien wat hij heeft uitgespookt. Maar hoe heeft hij de wildernis van Nederland nou echt overleefd? De bushcraft instructrice checkt met ons in en deelt de enige lessen die je echt moet weten als het gaat om overleven in de outdoors.
Verder in de studio natuurlijk genoeg gezelligheid, Désireé alvast de hete thee opzet en Samantha de gekste feitjes deelt!
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
ADHD FM ook wel bekend als Achter Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-host Désirée Snijders hun gasten in de studio en gaat razende reporter Samantha van Reijsen op Haags Avontuâh. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!