Spuigasten met Kavish Partiman (CDA), Sinan Özkaya (GL) en fotograaf Bart Maat

Kavish Partiman (CDA), Sinan Özkaya (GL), fotograaf Bart Maat
Kavish Partiman (CDA), Sinan Özkaya (GL), fotograaf Bart Maat
DEN HAAG - Radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM gaat zaterdag over de gevolgen voor de stad van de Provinciale Statenverkiezingen. Met fractievoorzitters Kavish Partiman (CDA) en Sinan Özkaya (GL Zuid-Holland) bespreken we de gevolgen van de uitslagen op hun partijen en plannen. Ook politiek fotograaf Bart Maat is te gast, maker van de iconische 'Functie elders' foto.
Met BBB als grote winnaar in Provinciale Staten lopen het tempo en de manier waarop stikstof moet worden verminderd naar verwachting vertraging op. Hoe gaat Sinan Özkaya, fractievoorzitter van GroenLinks in Zuid-Holland en fel voorstander van doorpakken op dat urgente dossier, hiermee om? Zijn er toch manieren om de stikstofplannen door te voeren?
En hoe kijkt Kavish Partiman, fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad, terug op de afgelopen week waarin het CDA even in een crisis leek te verkeren? Hebben de ontwikkeling in de provincie en op landelijk niveau ook invloed op het Haagse CDA?
In het tweede half uur van Spuigasten schuift Hagenaar en freelance fotograaf Bart Maat aan. De man van de iconische 'Functie elders' foto. Niet eerder in de parlementaire geschiedenis beïnvloedde een fotograaf het politieke proces zo ingrijpend. Met de prijswinnende fotograaf praten we over beeldvorming in de politiek en de valkuilen daarvan. 
Columnist Marcel Verreck is er om zoals altijd Spuigasten af te sluiten.  
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!