Lana Del Rey en Glashart in De Nieuwe Van Nierop

Glashart
Glashart © Joost Le Feber
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Lana Del Rey en Glashart (foto).
Het leken wel de Haagse popprijzen in het Paard afgelopen donderdag (Haagse presentator, veel Haagse winnaars zoals Goldband, Son Mieux, Prins S & de Wodan Boys), maar het waren toch echt de landelijke 3FM-Awards. Maar genoeg over de grote namen die we al kennen. Gelukkig werd er tegelijkertijd in de kleine zaal aan de toekomst gewerkt, door talent Pyke, die een tof voorprogramma afleverde en de nieuwe band van Robin Brock. Brock presenteerde met band de debuut-EP van zijn project Glashart, waarop ‘80’s synths vermengd worden met geestdriftige rock. Zondag hoor je een track van de plaat, net als van het nieuwste album van Lana Del Rey.
Meer nieuwe releases zijn er van Ed Sheeran, Benny Sings, Depeche Mode, Rosalia, Nnelg en Typhoon, Krezip, Joya Mooi en Pitou. Tevens aandacht voor de comeback van de week van Acda en De Munnik.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!